alles over bouwen, inrichten, tuinontwerp en keukens

Woon Inspiratie Weekend 2018

We nodigen u van harte uit voor Tinello’s Wooninspiratie Weekend op 10 en 11 november. Dit weekend presenteren de mooiste en beste
bedrijven uit de woonbranche zich in onze showroom in Kaatsheuvel.

Op zaterdag bent u welkom van 9.00 tot 17.00, op zondag van 10.00 tot 17.00.

U kunt kennismaken met experts op het gebied van interieurinrichting, keukenapparatuur, tuinontwerp, buitenmeubilair en natuurlijk keukens.

Bent u bezig met een bouwproject, een verbouwing of zoekt u naar een stijl voor uw woning? Dit weekend zijn de volgende bedrijven bijeen om u verder te helpen:

De showroom van Tinello Kaatsheuvel is normaal gesproken al gezellig, met een centraal plein omringd door woonkeukens die als echte woningen zijn ingericht. Tijdens het Woon Inspiratie Weekend bruisen de keukens van de activiteit en ruikt het overal naar heerlijke kookdemonstraties!

 

De Opkamer is een familiebedrijf gespecialiseerd in oude bouwmaterialen zoals antieke schouwen, oude natuursteen vloeren, oude boerenplavuizen en oude handvorm ijsselstenen. Hun passie voor antieke bouwmaterialen vindt u terug in de sfeervolle showroom en opslagloodsen waar antieke schouwen en oude vloeren gerestaureerd en opgeslagen worden.

Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies, die u alleen bij Miele vindt.
Miele-apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect.

Een Lacanche valt het beste te omschrijven als een no-nonsense fornuis van hoogwaardige kwaliteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken. Een Lacanche is ‘simple comme bonjour’: het fornuis laat zich als het ware gevoelsmatig bedienen.
Een Lacanche fornuis is samengesteld uit louter professionele componenten. Het is dan ook niet voor niets ontwikkeld door professionele gebruikers.

Studio REDD is een ontwerpstudio voor de buitenruimte die werkt vanuit de overtuiging dat een goed ontworpen tuin het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen. Een tuinontwerp van REDD creëert voor onze opdrachtgevers harmonie tussen architectuur, landschap en leefstijl.

Specialisme is het turn key en onder architectuur realiseren van private (villa)tuinen, dakterrassen, wellnessruimtes en landschappen.

Proeff is het adres in Kaatsheuvel en omstreken voor alle levensgenieters en “fijnproeffers”. Een uitgebreid assortiment van noten, zuidvruchten, olie en azijn is met passie, aandacht en smaak samengesteld en geselecteerd.

Ontwerper Bart van Bekhoven en zijn vrouw Ellen Merkx wonen en werken in een prachtige woonboerderij waar zij van stoere, robuuste materialen zeer herkenbaar meubilair ontwerpen en produceren. Leer, staal, hout en sprekende stoffering voeren de boventoon.

Met een collectie van maar liefst 40 eigentijdse vloerconcepten is Pruysen Parket een echte inspiratiebron voor houten vloeren in uiteenlopende stijlen en interieurs. Zo ontdekt u wellicht gracieuze mogelijkheden die u zelf niet voor mogelijk had gehouden. Pruysen is bovendien specialist in ambachtelijk leggen en renoveren van uw vloer.

Bij Kunstgalerie Très Art vindt u een zeer gevarieerde collectie van tenminste 50 verschillende binnen- en buitenlandse kunstenaars. Naast de vele schilderijen hebben zij ook een schitterende collectie sculpturen.

KitchenAid is al bijna een eeuw lang Serious About Food en de producten van het merk vormen de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design.

De inbouwapparatuur van KitchenAid is altijd een combinatie van een heel eigen uiterlijk en knappe technische vondsten. Niet voor niets is KitchenAid het “huismerk” van Heel Holland Bakt.

De collectie van Borek is een samensmelting van unieke uitstraling, hoogwaardige kwaliteit, zinderende emotie, passie en een boeiende optiek. De Borek-collectie vormt de haute couture voor de tuin met een bijpassende tijdloze, hoogwaardige en oogstrelende uitstraling. Al 40 jaar de verbinding tussen doordachte ontwerpen en de natuurlijke omgeving van de tuin.

De mooiste natuurlijke elementen voor de inrichting van uw interieur, zoals dierenhuiden, verlichting van geweien, opgezette dieren en vachten.

Of u nu kiest voor een 3-oven of 5-oven AGA, u gaat gegarandeerd van uw AGA houden. Hoe groot (of klein) uw keuken ook is, er is altijd een passende AGA voor u. U kunt zelfs kiezen voor een losstaande of ingebouwde module – een conventionele oven met een ingebouwde grill en kookplaat, verpakt in een gietijzeren behuizing. Deze kan worden toegevoegd aan de AGA of vrijstaand op een andere plek in de keuken staan.

Hebt u nog een vraag over het Woon Inspiratie Weekend in Kaatsheuvel?

Stuur een mailtje naar info@tinello.nl of bel ons op +31 416277 917