Keuken op maat
Keuken op maat
Hout materiaal keuken
Schilders Tinello
Eigen werkplaats Tinello
Stijlingroom Tinello

Stap 1: Inspiratie

Elk project, of het nu een klassieke boerderijkeuken of een modern interieur is, begint met een goed idee. Bij Tinello zorgen we voor inspiratie door onze keukens te presenteren in een volledig ingericht interieur.

U kunt volop sfeer proeven, allerlei materialen in handen nemen, apparatuur uitproberen en gevoel krijgen voor het totaalplaatje. Zo komt uw nieuwe keuken al tot leven.

Stap 2: Van ideeën naar plannen

De eerste stap in het maken van een ontwerp is tekenen van een plattegrond. In dialoog met u tekent onze adviseur mogelijke keukenopstellingen. Gewoon met potlood en papier ontstaat een ontwerp dat stijl, sfeer en functionaliteit combineert. Altijd op basis van uw ideeën.

Het tekenen van de plattegrond zorgt er ook voor dat de “rode draad” voor het ontwerp helder wordt. Aan de hand hiervan wordt het geheel ingevuld met materialen en apparatuur.

Stap 3: Prijsindicatie

Op basis van het schetsontwerp en de voorlopige keuzes berekent de adviseur een indicatief kostenplaatje om u duidelijk inzicht te geven in de budgetverdeling.

Wanneer het geheel dat tot zover is opgebouwd naar wens is, werkt de adviseur het ontwerp tot in detail uit. De offerte wordt volledig gespecificeerd, de plattegronden worden exact ingevuld en aanzichttekeningen geven u een eerste blik op uw nieuwe keuken.

Stap 4: Technische voorbereiding

Na het sluiten van een akkoord over de keuken, wanneer u ons het vertrouwen geeft om het project uit te voeren, zetten we onze technici aan het werk.

Het is essentieel dat de keuken perfect gaat passen, het is tenslotte maatwerk. De eerste stap is dan ook dat we, zodra de ruimte beschikbaar is, de situatie ter plekke gedetailleerd komen inmeten. Dit gaat overigens niet alleen om de maten van de ruimte, maar ook om technische voorzieningen en mogelijkheden voor bijvoorbeeld ventilatie.

Stap 5: Echt maatwerk

Op basis van het inmeten, maken we samen met u het definitieve ontwerp van de keuken. De laatste maten worden aangepast en wanneer u dit wilt kunnen er nog aanpassingen in kleuren en materialen gemaakt worden. We mengen zelfs speciaal kleuren waarmee onze schilders proefmonsters voor u schilderen.

Voor complexe projecten die meer toelichting nodig hebben, maken we een realistische presentatietekening om vooraf al tot in detail aan te geven hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Stap 6: Ambachtelijke productie

Wanneer alle details zijn doorgenomen start de daadwerkelijke productie en beginnen de zagen te draaien in onze werkplaats. Vanaf de eerste plank die wordt gezaagd, tot het vastzetten van de laatste plint behandelen we elk project als één geheel.

De volledige keuken wordt geproduceerd als een compleet geheel en door onze schilders ook zo afgewerkt.

Een garantie voor kwaliteit en eenheid in het eindresultaat.

Stap 7: Plaatsing

In overleg met u of uw aannemer plannen we een datum waarop de woning klaar is voor plaatsing van de keuken en eventueel ander meubilair. Onze eigen chauffeur (die precies weet hoe een keuken perfect op zijn plaats moet komen) levert de keuken bij u af.

Onze monteurs bouwen het meubelwerk op, leggen de werkbladen en plaatsen de apparatuur. Waar nodig voeren ze ter plekke de laatste millimeters aan correcties uit. Wanneer de monteurs de vloer aanvegen, staat de warmste, gezelligste en smakelijkste plek van het huis.

Stap 8: Service en onderhoud

De keukens van Tinello zijn absoluut van de hoogste kwaliteit. Altijd. Maar zoals ook de beste auto af en toe een onderhoudsbeurt nodig heeft, zo kan het ook gebeuren dat uw keuken wat aandacht van onze monteurs kan gebruiken.

Omdat we al ruim vijfentwintig jaar alle keukens zelf produceren, hebben we de expertise en het vakmanschap om haast elk probleem op te lossen en een keuken tientallen jaren als nieuw te houden.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Back To Top