Wat Tinello bijzonder maakt

Keuken op maat
Keuken op maat
Hout materiaal keuken
Schilders Tinello
Eigen werkplaats Tinello
Stijlingroom Tinello

Topkwaliteit in eigen beheer

Alles in eigen huis; ontwerp, productie, schilderswerk, service. Dat maakt ons uniek en het maakt uw keuken uniek. Deze werkwijze is onze garantie voor topkwaliteit, exclusiviteit en creatieve vrijheid. Hierdoor is Tinello al ruim 25 jaar toonaangevend op gebied van keukens en interieurinrichting.

HANDGEMAAKT

Elke keuken van Tinello begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling of een stijl uit onze showroom of uit een eerder project, maar altijd zijn uw wensen en ideeën de leidraad.

Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het ontwerp exact tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur van uw keuze. Ze mengen zelf kleuren en ontwikkelen ook eigen systemen van verfopbouw.

Het eindresultaat is een unieke keuken die perfect bij u past.

EXCLUSIEF

Kwaliteit is de basis van al ons werk. Dat gaat van ladesystemen (alleen de sterkste uitvoering zodat u ook écht de volledige lade kunt gebruiken) tot het hout dat we gebruiken (zoals Frans, luchtgedroogd eikenhout) en de vakmensen in onze werkplaatsen die we zelf opleiden.

We zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en technieken die u nergens anders tegenkomt en passen deze toe in projecten van onze ontwerpers.
Zo garanderen we de topkwaliteit en exclusiviteit waar Tinello al 25 jaar voor staat.

PERSOONLIJK

De keuken vormt het hart van de meeste huizen. Het is de plaats waar het gezellig is, waar gewerkt wordt en waar je ontspant met een goed glas wijn. We zorgen er dan ook voor dat een keuken bij u past, functioneel en qua sfeer.

Dit is een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door onze adviseurs. Samen met u bepalen ze wat de essentie van de keuken is en hoe dit in een mooi ontwerp past.

Uw persoonlijke adviseur begeleidt het volledige project en kijkt ook verder dan de keuken, want het gaat ons om totaal woongenot.

Prijsindicatie op maat

Landelijke, moderne en tijdloze keukens en interieurs worden vanaf de eerste schets tot de laatste kwaststreek helemaal naar uw wens en smaak gecreëerd.
Klik hier om te ontdekken wat de prijs is van zulke waardevolle projecten.

Vraag prijsindicatie aan

Back To Top