Stoere landelijke keuken van Tinello Keuken & Interieur

Een mooi ingerichte keuken is een aanwinst voor iedere woning. Weet u al precies naar wat voor type keuken uw voorkeur uitgaat? Dat is mooi, dan adviseren we u graag over de apparatuur en een praktische indeling. Gaat uw voorkeur uit naar een stoere landelijke keuken, maar heeft u nog geen precies beeld van het eindresultaat voor ogen? Dan bieden we u de keuze uit een groot aantal opties. Dat kan een voordeel óf een nadeel zijn. Doordat uw ideeën uitstekend gehoord en uitvoerig besproken worden door onze adviseurs, bent u verzekerd van een keuken op maat die aan al uw wensen zal voldoen. Deze experts vertellen u graag alles over de eigenschappen van de materialen. Een ding is zeker: bij Tinello Keuken & Interieur zijn de mogelijkheden eindeloos!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Een stoere landelijke keuken voor ultiem woongenot

De keuken is dé plek in huis waar wordt geleefd. Bedenkt u zich maar eens wat u er allemaal doet…werken, koken, ontspannen, gasten ontvangen. Eigenlijk is de keuken het centrale ontmoetingspunt in ieder huishouden. Daarom is het van groot belang dat deze ruimte aan alle voorwaarden voldoet en dat de keuken bij u past. Voor iedereen is dit weer anders. Wilt u graag een stoere landelijke keuken of voelt u zich beter thuis in een klassieke nostalgische keuken? We begrijpen dat dit op papier best lastig is om te beslissen. De adviseurs helpen u deskundig en zullen het ontwerp in 3D met u doornemen. Hierdoor kunt u beter visualiseren hoe een stoere landelijke keuken in uw woning zal passen!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Na plaatsing van de keuken

Zodra u heeft gekozen voor een stoere landelijke keuken, wordt deze door onze specialisten bij u geplaatst. U bent verzekerd van vakmanschap! Vervolgens kunt u genieten en gebruikmaken van uw keuken van uitzonderlijke kwaliteit. In het begin is een nieuwe keuken even wennen, waar bergt u alles praktisch op en hoe werken de apparaten? Aarzelt u toch over hoe de vaatwasser of vrieskast correct moeten worden ingesteld? Neem direct contact op met de klantenservice en we hebben het antwoord voor u. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, we zijn u graag van dienst!

Back To Top