Showroomkeukens in Kaatsheuvel en Hilversum

Het eindresultaat van een keuken op maat is vaak lastig te visualiseren. Hierin begeleiden we vanzelfsprekend onze klanten. Maar voor de ontwerpen op maat zijn de veelzijdige showroomkeukens een prima alternatief! Heeft u een huis met voldoende mogelijkheden en bent u flexibel met de keukenopstelling? Kom dan eens langs in de showroom in Kaatsheuvel of Hilversum en bewonder ons ruime assortiment. U kijkt vast uw ogen uit! Op deze modellen zit alles op en aan, zo heeft u meteen het complete plaatje!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

De voordelen van showroomkeukens

Deze keukens zijn natuurlijk nauwelijks gebruikt: de showroomkeukens houden het nog tientallen jaren vol en zijn als nieuw! Bovendien hebben we in onze vestigingen altijd modieuze en actuele modellen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er nog een tijd lang reserveonderdelen te bestellen zijn. Daarnaast bieden deze keukens de volgende pluspunten:

  • U weet precies wat u aanschaft, de keuken staat kant en klaar in de showroom en zo komt deze er dan ook uiteindelijk uit te zien in uw huis.
  • De voordelige prijs van de showroomkeukens: naast dat ze meestal voordeliger geprijsd zijn, is een showroomkeuken soms voorzien van extra luxe die misschien in eerste instantie niet zo snel door u besteld zou worden.
  • Deze extra luxe heeft nog een ander voordeel: krijgt u uw huis niet verkocht? Overweeg dan eens om de keuken te vernieuwen. Op de woningmarkt maakt uw huis wellicht meer kans met een volledig uitgeruste, nieuwe keuken! Geïnteresseerden letten bij het kopen van een huis op de staat en de grootte van de keuken.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Vele varianten en ruime keuze

Kiest u voor een klassieke, greeploze, luxe of design keuken? De showroomkeukens zijn er in alle varianten. Omdat Tinello al jaren dé specialist is in het ontwerpen van keukens op maat, is de opstelling altijd doordacht. Iedere keuken is daarnaast stuk voor stuk een lust voor het oog, het maken van een keuze uit ons ruime assortiment is soms nog best lastig! Gelukkig zijn onze ervaren adviseurs aanwezig om u te begeleiden bij het maken van de juiste afwegingen.

Kom het aanbod van Tinello Keuken & Interieur bekijken in Kaatsheuvel of Hilversum. De koffie staat voor u klaar!

Back To Top