Showroom keuken met prachtig design

Tinello Keuken & Interieur heeft alles in eigen huis: van ontwerp tot productie, van schilderwerk tot opbouw, ons professionele team doet het totale project helemaal zelf. Maar wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor een complete showroom keuken? Deze keukens zijn uiteraard gebruikt als showobject in de toonzalen in Hilversum of Kaatsheuvel, maar bieden hetzelfde prachtige design en vakmanschap zoals u van al onze keukens gewend bent. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen, u zult aangenaam verrast zijn door het ruime aanbod en de vele mogelijkheden.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

De keuken van uw dromen

Stel u ziet een fantastische keukenopstelling en bent meteen verliefd, dit is de keuken van uw dromen! Het betreft een showroom keuken, de prijs is ook helemaal naar uw zin en u besluit de keuken aan te schaffen. Bij het monteren blijkt echter dat er geen rekening is gehouden met de kozijnen rondom uw deur, waardoor de ladekast niet helemaal te openen is. Of u koopt de fraaie keuken, maar deze blijkt toch niet zo goed bij de moderne eettafel te passen. Neem dus de tijd om u goed te laten informeren! Gelukkig kunt u bij ons terecht voor vele tips een aanwijzingen, de adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een passende keuken en het maken van de juiste afwegingen. Vaak zijn er staaltjes voorradig die u mee naar huis mag nemen. Zo kunt u rustig en op verschillende tijdstippen van de dag – vanwege de lichtinval – kijken of de kleuren en het materiaal van de keuken bij uw vloer en verdere interieur passen.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

De maatvoering

Het aller- allerbelangrijkste van de aanschaf van een showroom keuken, is dus de maatvoering! Een grondig onderzoek is onmisbaar. Past deze opstelling wel tot op de millimeter? Om hier zeker van te zijn, kunt u door onze keukenmonteur de ruimte professioneel in laten meten. Dan weet u zeker dat de metingen kloppen en er rekening is gehouden met alle aanwezige aspecten van de ruimte. Het kan bovendien voorkomen dat er aanvullende onderdelen nodig zijn. In dat geval denken we natuurlijk met u mee en informeren we of deze delen te bestellen zijn. Bent u benieuwd of een showroom keuken van Tinello Keuken & Interieur bij uw woning past? Dan informeren de adviseurs u graag over de keukens. Heeft u doordeweeks een hele drukke agenda? Denk dan eens aan onze gezellige koopzondagen. Wilt u graag een persoonlijke afspraak met een van de adviseurs? Plan dit eenvoudig in via het online contactformulier of maak telefonisch een afspraak: 0416 283 031. Tot ziens!

Back To Top