Rustieke keuken met karakter

Een rustieke keuken is een keuken met karakter. Bij Tinello Keuken & Interieur maken we zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen om een rustieke keuken te scheppen. Hierdoor krijgen de keukens een typerend nostalgisch en authentiek karakter. Dit zijn de keukens met een gezellige sfeer die ons doen denken aan grootmoeders tijd. Keukens met een warme, uitnodigende uitstraling waar u direct wil aanschuiven en die iedereen welkom doet voelen. Met een keuken van Tinello zorgt u voor de ideale combinatie van comfort en sfeer!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Modern en rustiek hand in hand

Uiteraard zijn deze keukens vandaag de dag voorzien van de nieuwste apparatuur en hedendaagse luxe functionaliteiten. We bieden een ruim assortiment koelkasten, fornuizen, oven/magnetron combinaties, maar ook handige extra’s zoals een wijnkoelkast, stoomoven of multifunctionele kranen met koud, warm, kokend en bruisend water. Zo gaan modern en rustiek perfect samen! Een rustieke keuken wordt ook wel ‘boerenkeuken’ of ‘keuken in landelijke stijl’ genoemd. Zoals u van ons gewend bent, maken we ook dit type keuken volledig op maat. Daarnaast helpen onze adviseurs u graag bij de keuze uit prachtige fornuizen en mooi beslag, die de authentieke sfeer extra kunnen benadrukken.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

De perfecte rustieke keuken

We begrijpen dat u bij de aanschaf van een keuken niet over één nacht ijs gaat, het is per slot van rekening een bepalend en praktisch onderdeel van uw woning. Onze experts begeleiden u op weg naar de perfecte rustieke keuken die helemaal aansluit bij uw voorkeuren. Houdt u van een landelijke sfeer maar wilt u geen typische ‘boerderij’ keuken? Dan past een rustieke keuken vast en zeker bij uw wensen! Het zijn keukens die échte gezelligheid uitstralen, waarvan u zin krijgt om een diner te organiseren voor familie en vrienden en waar koken zelfs na een lange dag absoluut geen straf is! Door het gebruik van natuurlijke materialen krijgt de keuken en fijne warme uitstraling. Vul dit aan met keukenapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en u heeft een fantastische keuken. Bezoek een van de vestigingen en we zullen u met trots vertellen over de mogelijkheden op het gebied van een rustieke keuken!

Back To Top