Verouderd eiken met bijzondere verftechniek

Stoere leefkeuken vol kookgemak

Van kloppend ontwerp
Een project om van te dromen! Een van onze Tinello adviseurs kreeg de vrije hand in een tot prachtige hoeve getransformeerde bouwval. De enige wens van de bewoners: een stoere leefkeuken. Met een speelruimte van 80m2 gingen we aan de slag. In het ontwerp namen wij de kenmerken van de oude hoeve mee. “Het ontwerpen gaan nooit over één nacht ijs. We tekenen, overleggen, hertekenen en sturen bij tot alles klopt. Van maatvoering en materiaalkeuze tot afwerking.” Tinello Keuken & Interieur realiseerde daarnaast ook maatwerk voor bijkeuken, badkamers, toiletten, garderobe en kledingkast.

Naar perfecte keuken
Met 80m2 is de keuken het hart van de weelderige hoeve. De plek waar de bewoners tot rust komen na een lange werkdag. Waar uitgebreid wordt gekookt en urenlang wordt getafeld. De moderne apparatuur – met Quooker in passende patinakleur én wijnklimaatkast – is gegoten in een robuuste jas van verouderd eiken, afgewerkt in onze unieke old grey verftechniek. Adviseur: “Ander bijzonder detail is de duidelijke scheiding van werkblad en bardeel door een stol te plaatsen met uitsparing voor snijplanken en messenblok. Allemaal details die zorgen voor perfectie in een unieke keuken.”

Identitykit

  • Werkblad: Composiet Raven gezoet
  • Kranen: 1 losse Quooker in patinakleur
  • Werkblad: Composiet Raven gezoet
  • Apparatuur: inbouwoven, combi stoomoven, vacumeerlade, warmhoudlade, koeler, wokbrander, inductiekookplaat, teppanyaki plaat, 2 vaatwassers en wijnklimaatkast van Miele
Back To Top