Rustige ruimtelijke keuken met speelse elementen

Van niets naar karakterkeuken

Pui als inspiratie
Bij Tinello Keuken & Interieur houden we wel van een uitdaging. Dus toen we de opdracht kregen om in een aanbouw een splinternieuwe keukenruimte in te richten voor een ware kookfanaat, grepen we die met beide handen aan. Onze adviseur ging aan de slag om de nieuwe ruimte om te toveren tot een moderne, ruimtelijke keuken. Zijn ontwerpvoorstel waarin zwart en staal de boventoon voeren, werd enthousiast ontvangen: “De nieuwe aanbouw heeft een in het oog springende zwarte stalen pui en daar borduurde ik op voort.”

Speels, praktisch
De greeplijsten kregen bij deze metamorfose een houtkleur die de keuken elegant met de lichte visgraatparketvloer verbindt. “Het werkblad van het kookeiland loopt als een waterval door naar de vloer. Bij binnenkomst valt je oog zo direct op de goudbruine adertekeningen die het blad zijn eigen karakter geven.” Ander opvallend element: het rek dat boven het kookeiland zweeft. Speels en praktisch met veel uitstalruimte en een onzichtbaar geïntegreerde afzuigkap. Plafondhoge kasten sluiten de nieuwe ruimte af en bieden tegelijk lekker veel opbergruimte. Zo is veel rust in de keukenindeling gebracht en kan de heer des huizes ontspannen aan zijn culinaire creaties werken!

Identitykit

  • Werkbladen: Dekton Laurent.
  • Front: Donkerbruin, open nerf gespoten.
  • Kranen: Patina Quooker met Quooker zeeppomp.
  • Apparatuur: vaatwasser, vriezer met 0-gradenzones, warmhoudlade, combi-stoomoven, combimagnetron, inductiekookplaat: Miele.
Back To Top