Moderne zwart eikenfineer met zichtbare nerf

Smaakvol samenspel in zwart en RVS

Natuurlijke houtnerf
Tijdens het eerste gesprek tussen de bewoners en Tinello Keuken & Interieur werd één ding al snel duidelijk: de hoofdkleur in de moderne woonkeuken wordt zwart. Dat geeft een fraai samenspel met de lichte eiken vloer. De keuze viel zodoende op eikenfineer dat werd geborsteld voordat het zijn kleur en glans kreeg. Zo blijft de natuurlijke houtnerf herkenbaar. Het gewenste zwart voerden we ook door in het verlaagd plafond boven het kookschiereiland. Fraaie details die, samen met roestvrijstalen elementen als greeplijsten en plinten rondom, de keuken een heel luxe uitstraling geven.

Smaakvol en duurzaam
In een keuken moet gewerkt worden vinden de bewoners. Dus zorgden we voor veel werkbladruimte. Heel unieke werkbladruimte, waarin het roestvrijstalen thema slim en smaakvol is doorgevoerd. Het weelderig ogende RVS-werkblad is namelijk ingelegd met duurzaam en onderhoudsvrij composiet. Een keur aan handige apparatuur zoals diverse ovenvariaties, inductiekookplaat, vriezer en wijnkast maakt deze moderne woonkeuken helemaal af. Hier is keukenwerk niet alleen lichter, maar ook stukken leuker!

Identitykit

  • Werkbladen: Composiet Ceasarstone Mink
  • Kopzijde werkbladen: RVS kopzijde
  • Front: Eikenfineer geborsteld zwart RAL 9005 zijdeglans gespoten
  • Kranen: Quooker, Quooker zeeppomp, gecombineerd met RVS onderbouw spoelbak 500 x 400 mm.
  • Apparatuur: Oven, combi stoomoven, ovenmagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser: Miele, koeler, vriezer en wijnkast: Liebherr, plafondafzuigkap: Novy.
Back To Top