Een creatief warm welkom

Subtiele overgang
Dan neem je een architect in de arm om je lange, ietwat smalle keuken bijzondere vorm te geven, blijkt het ontwerp niet haalbaar … Gelukkig waren deze bewoners niet voor één gat te vangen. Ze schakelden Tinello Keuken & Interieur in en met een slim ontwerp werd de droomkeuken toch realiteit. Een fijne leefkeuken waarin echt kan worden gekookt. Oh ja: ook graag een opvallende open haard. De oplossing? Een lang, verdiept werkblad dat heel subtiel overgaat in het kookschiereiland, met ingebouwde plafondafzuigkap. Ook zijn de vele keukenlades verdiept en is tussen de hoge, ingebouwde kastenwanden een extra werk-/bergdeel toegevoegd. Alle denkbare apparatuur is vervolgens op praktische hoogte gemonteerd. Hier wordt iedere hobbykok enthousiast van.

Smaakvolle strategie
De vurige haardwens werd net zo creatief vervuld, vertelt de adviseur: “De open haard plaatsten we smaakvol en strategisch in het kookeiland. Zo heb je er vanaf de eettafel en de knusse bar bij het kookdeel erg mooi zicht op.” Een mooi uitzicht biedt ook de combinatie van werkblad uit gebrand graniet met de horizontaal en verticaal geplaatste eikenplanken die de keuken omlijsten. Subtiel detail: de plinten zijn in zwart uitgevoerd zodat ze als een schaduwlijn wegvallen op de sfeerrijke tegelvloer. Missie helemaal geslaagd!

Identitykit

  • Werkbladen: Gebrand zwart graniet, 60 mm dik.
  • Front: eiken dikfineer in Old Grey.
  • Kranen: Quooker, professionele keukenkraan met spoeldouche, grote 1 1/5 RVS onderbouwspoelbak, extra spoelbak
  • Apparatuur: bakoven, stoomoven, warmhoudlade: Neff, dubbele koelkast met vriezer: Liebherr, 5-pits gaskookplaat, wokbrander: Wolf, Plafond afzuigkap: Novy.
  • Zwarte handgreepjes: Dauby.
  • Vloertegels: De Opkamer.
Back To Top