Nostalgische keukens: terug naar grootmoeders tijd

Verlangt u soms ook zo naar grootmoeders tijd? Waar u gezellig op zondag aan de eettafel in de keuken kon aanschuiven als er een groot pan soep op het fornuis stond te pruttelen? Dat gevoel komt helemaal terug in de nostalgische keukens van Tinello. Warme houtsoorten, grote fornuizen, ronde handgrepen en glazen ruitjes maken de nostalgische keuken helemaal af. Voor de afwerking kiezen we vaak voor een tint in crèmekleur of groene of blauwe pasteltinten. Ziet u het al helemaal voor zich? Kom naar onze showroom om nog meer inspiratie op te doen op het gebied van nostalgische keukens en handgemaakte keukens!

Nostalgische keuken voor gezelligheid

Wie nostalgische keukens zegt, zegt gezelligheid. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor strakke keukens, in zwart en wit uitgevoerd. Dit zorgt voor een luxe, opgeruimde ambiance maar wie meer van kleur en knus houdt, kiest voor een nostalgische keuken en handgemaakte keukens. Deze hebben vaak veel sierlijke details zoals mooie handgrepen. Dit betekent overigens niet dat die ouderwetse gezelligheid niet kan gecombineerd worden met alle gemakken van nu. Deze keukens worden vanzelfsprekend uitgerust met vaatwasser, complete koel- en/of vriesunit, oven en magnetron. Het is leuk om dit aan te vullen met moderne modellen met een vleugje nostalgie, zoals bijvoorbeeld een retro koffiezetapparaat of klassieke broodrooster. Zo worden ook deze keukens voorzien van alle gemakken van nu.

Nostalgische keuken en handgemaakte keukens met stijlvolle details

De nostalgische keuken en handgemaakte keukens zien eruit zoals de keukens van vroeger. De stijlvolle details geïnspireerd op vervlogen jaren. De ambachtelijke kwaliteit. De warmte van het fornuis waarin appeltaart wordt gebakken..ah, oude tijden herleven! Tinello is specialist in de nostalgische keuken en we mogen onszelf inmiddels wel expert noemen in het oproepen van nostalgie. In welke mate u het gevoel van vroeger wil terugbrengen, wordt tijdens het adviesgesprek besproken. U kunt kiezen voor een compleet nostalgische keuken, een moderne keuken met een nostalgische uitstraling en alles daartussenin. Kom gerust eens kijken in onze showrooms met een ruim aanbod aan nostalgische keukens en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Weet u al de exacte afmetingen van uw toekomstige keuken? Maak dan zeker een afspraak zodat onze adviseurs direct aan de slag kunnen met een 3D ontwerp. Met behulp van ons ontwerp neemt u alvast een kijkje in uw toekomstige keuken!

Het inspiratiemagazine

Een mooie keuken begint voor Tinello altijd met een goed idee. Ons magazine is met meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie dan ook een bron van inspiratie voor een keuken die perfect bij u past.

Vraag het magazine aan

Back To Top