Mooie keukens voor functioneel gebruik

Veel mensen kiezen een keuken op gevoel en smaak, de keuken moet een eyecatcher in de woning zijn! Terwijl de functie van een keuken in de eerste plaats heel praktisch is. Bij Tinello Keuken & Interieur brengen we deze twee aspecten moeiteloos samen. Als u mooie keukens zoekt in een landelijke, klassieke of moderne stijl die tevens doordacht zijn ontworpen met het oog op intensief gebruik, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Wat maakt mooie keukens tevens praktisch?

In de loop der jaren hebben we aardig wat tips gekregen van onze klanten, van beroeps-koks die dagelijks vele uren doorbrengen in grote professionele keukens tot hobby-koks die pas een van die mooie keukens hebben laten plaatsen. Naast onze eigen werkwijze en expertise, zijn deze tips een waardevolle aanvulling op de ontwerpen en adviezen. Neem bijvoorbeeld de keuze tussen een hoge of lage kraan. Een lage kraan geeft minder spetters, maar het vullen van een pan of het spoelen in een vergiet gaat wel weer iets lastiger. Ons advies zou een hogere draaibare kraan zijn, het liefst met afneembare kop en slang. Daarnaast is een tweede spoelbak erg praktisch! Het is vervelend als u moet spoelen in een volle spoelbak, wanneer u net een sopje heeft gemaakt en tegelijkertijd rijst moet afgieten. Daarnaast horen we vaak dat de koelkast te klein is. Zorg voor een grote koelkast, u kunt daarin voedsel bewaren om later weer in andere gerechten te verwerken, zo gooit u ook veel minder weg. Bedenk bovendien goed waar u de koelkast wilt plaatsen en vooral aan welke kant het scharnierpunt van de deur moet komen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze experts helpen u graag verder bij het maken van doordachte keuzes.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Elke plank een verhaal

Op zoek naar keukeninspiratie? Kom dan naar de showroom in Kaatsheuvel of Hilversum. Bekijk ons aanbod en geniet van de sfeer in de gezellige showrooms. U zult uw ogen uitkijken! We werken graag met hout bij het ontwerpen. Iedere keuken met hout heeft karakter, in elke buts of nerf ligt een stuk geschiedenis. De meubelmakers zorgen ervoor dat elke plank een eigen verhaal vertelt. Een keuken op maat vormt iedere keer weer een bijzonder geheel en dit maakt Tinello Keuken & Interieur uniek. We houden van ons vak, en dat is terug te zien in onze mooie keukens en aangename service!

Back To Top