Massief houten keuken

Bij Tinello Keuken & Interieur kunt u ook terecht voor een massief houten keuken op maat. Dit type keuken bestaat uit massief houten elementen, waarbij niet alleen de buitenkant van hout is, maar bovendien de binnenkant van de kasten helemaal uit hout wordt vervaardigd. De houtsoorten die wij gebruiken zijn eiken, olijf en combinaties van hout en beton. Deze robuuste, stoere keukenstijl zorgt voor een warme uitstraling en een sfeer waarin echt geleefd wordt. Er zijn natuurlijk veel verschillende combinatie mogelijkheden met moderne en massief houten elementen. Daarnaast is de keuze van praktische en duurzame apparatuur een belangrijke aanvulling op het geheel. In ieder geval staan de vaardigheden van onze ontwerpers garant voor een uniek keukendesign!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Keuken massief hout

Een massief houten keuken geeft direct karakter aan uw woonkamer of eetkamer. Het is geen standaard keuken die u overal ziet, vanwege het professionele ontwerp en gebruik van massief hout, is dit een echte ‘statement’ keuken. Aangezien hout een natuurlijk materiaal is, geeft een keuken van massief hout direct gezelligheid aan een ruimte en krijgt u een fijn gevoel van thuiskomen. Zoals u inmiddels weet maakt Tinello Keuken & Interieur alle keukens op maat, dus vooral bij een ruimte met een lastige afmeting of met aparte inkepingen of hoekjes, weten onze vaklieden wel raad! De ruimte dicteert de keuken, maar wij zorgen ervoor dat alles op en aan de keuken zit wat u wenst!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Voorliefde voor hout

Een massief houten keuken geeft uw woning direct karakter en de stoere look nodigt uit om in de keuken lekker aan de slag te gaan met de bereiding van heerlijke gerechten. Een heerlijke, grote pan groentesoep in de winter voor het hele gezin of een 3-gangen diner voor als u gasten krijgt. Daarnaast is massief hout een product wat erg goed gecombineerd kan worden met moderne en landelijke elementen. Hierdoor heeft u nog meer keuzevrijheid in het maken van verrassende combinaties. Een keuken van massief hout moet wel met zorg onderhouden worden. Vanzelfsprekend adviseren we u over de juiste producten voor het onderhoud en wordt het hout voorzien van een beschermende toplaag. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat u ongeveer tweemaal per jaar de keuken behandeld met olie. Hierdoor blijft de uitstraling authentiek en kunt u jarenlang genieten van uw prachtige keuken van massief hout!

Back To Top