Maatwerk keuken biedt vele voordelen

Tinello Keuken & Interieur is dé specialist op het gebied van keukens op maat laten maken. Een maatwerk keuken biedt vele voordelen vergeleken met een standaard keuken. We vinden een keuken niet een op zichzelf staand object. Een keuken moet naadloos aansluiten bij de rest van het interieur, zodat het één prettig geheel wordt. Dit kan alleen met maatwerk. Het materiaal waarvan we keukens op maat laten maken, kan bijvoorbeeld materiaal uit uw interieur zijn dat we terug laten komen in uw op maat gemaakte keuken. Een ander voorbeeld: vaak hebben woningen een inbouwkast onder de trap, die een begrenzing vormt tussen de keuken en de woonkamer. We zorgen ervoor dat uw keuken perfect aansluit op die inbouwkast. Onze specialisten zitten gelukkig nooit verlegen om goede ideeën!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Keukens op maat laten maken voor lastige ruimtes

Een op maat gemaakte keuken is bij uitstek geschikt voor ruimtes met moeilijke hoeken of schuine wanden. Maar ook wanneer de ruimte beperkt is, willen we uiteraard de bewegingsvrijheid zo goed mogelijk benutten. Ja, zelfs als u ruimte in overvloed heeft, is een maatwerk keuken de oplossing om een perfecte opstelling te bouwen. Het grote voordeel van keukens op maat laten maken, is dat er geen beperkingen zijn in maat of in vorm. Passtukken en loze ruimtes komen op deze manier niet voor in een keuken met maatwerk. Door luxe keukens op maat te maken, halen we alles uit de beschikbare ruimte én zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij de rest van uw woning.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Op maat gemaakte keuken voor veel vrijheid

Tot slot willen we nog benadrukken dat een op maat gemaakte keuken plenty opties biedt in de keuze van het materiaal. Dacht u dat u bij een standaard keuken veel te kiezen had? Met een keuken met maatwerk heeft u pas echt alle vrijheid! In de werkplaats maken we van elke materiaalsoort een prachtige maatwerk keuken. De kleurkeuze, alle apparatuur en het handgrepen assortiment is meer dan voldoende te noemen. De adviseurs in de showroom weten u alles te vertellen over de mogelijkheden voor luxe keukens op maat. We verwelkomen u graag in Hilversum of Kaatsheuvel!

Back To Top