De luxe keukens van Tinello Keuken & Interieur

Elke keuken van Tinello begint met een nieuw ontwerp volgens onze beproefde werkwijze. Het is een proces dat we iedere keer weer met heel veel plezier begeleiden! Soms is het ontwerp gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling of een stijl uit onze showroom of een woonmagazine. In ieder geval staan uw wensen en ideeën altijd voorop. De meubelmakers zorgen ervoor dat het ontwerp tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met de kleur en textuur van uw keuze. Het eindresultaat is een van die unieke, op maat gemaakte luxe keukens van Tinello Keuken & Interieur.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Luxe keukens voor een bijzondere uitstraling

Naast dat er genoeg vrijheid is in de stijl waarin de keuken wordt uitgevoerd, is er ook ruime keuzevrijheid in opstelling, kleur, materiaal en apparatuur. Eigenlijk kunt u op het gebied van luxe keukens alles helemaal naar uw wens invullen, er is veel mogelijk en we kunnen u daarbij goed adviseren. Bij dit type keuken kunnen luxe apparaten natuurlijk niet ontbreken, zoals een hoge druk stoomoven, espressomachine en koud/warm/kokend waterkraan, tegenwoordig zelfs te combineren met bruisend water. De apparatuur in onze keukens is vanzelfsprekend van de beste kwaliteit.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Duurzame materialen en een kookeiland

Qua gebruikte materialen wordt er meestal gekozen voor de meest duurzame opties, zoals natuursteen, massief hout, glas en rvs. Voor een luxe keuken heb je voldoende ruimte nodig om de keuken goed tot zijn recht te laten komen. Er is dan ook grote vraag naar een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland.

Tegenwoordig ziet u regelmatig dat dit in combinatie met een zitgedeelte aan het eiland wordt uitgevoerd. Dit kan in bescheiden vorm, met bijvoorbeeld 2 of 3 barkrukken voor een snel ontbijt in de ochtend, of in meer uitgebreide vorm, zoals een complete eettafel in het verlengde van het eiland. Door de combinatie van koken en tafelen in één, heeft u gezellige lange avonden met het hele huishouden in het vooruitzicht, omdat het koken op zich al onderdeel uitmaakt van het ‘tafelen’. Daarnaast is het een stuk gezelliger voor als u dinergasten ontvangt, nóg een extra voordeel van een kookeiland bij luxe keukens.

Back To Top