Landelijke keukens op maat voor een gezellig thuis

Een nieuwe keuken kopen is een belevenis waar u jaren later nog met plezier aan terug zult denken. U realiseert zich dat u niet iedere dag een nieuwe keuken koopt en ook dat de keuze die u nu maakt, een stempel zal drukken op de inrichting van uw woning voor de komende jaren. De begeleiding van een weloverwogen keuze kunt u aan de specialisten van Tinello Keuken & Interieur overlaten! We hebben ruime expertise op het gebied van landelijke keukens op maat. Deze keukens stralen rust uit en laten u een gevoel van thuiskomen en ontspanning ervaren. Op basis van ons of uw eigen ontwerp, scheppen we precies de landelijke sfeer die u voor ogen heeft. Een gezellig ‘thuis’ komt nergens beter tot zijn recht dan in een mooie landelijke keukens van Tinello Keuken & Interieur!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Mooie landelijke keukens in diverse houtsoorten

De mooie landelijke keukens van Tinello Keuken & Interieur worden voornamelijk vervaardigd uit eikenhout. Het voordeel van dit materiaal is dat het een harde (dus slijtvaste) houtsoort is, die goed te bewerken is. De schilders kunnen de kleuren mooi bijsturen, het oppervlak uitborstelen of op andere manieren een robuustere uitstraling geven. Laat dat maar aan onze vakmensen over! Eikenhout heeft bovendien een echte houttekening, die niet druk of overheersend zal zijn in uw interieur. Naast eikenhout gebruiken we echter ook andere houtsoorten. Wat dacht u van landelijke keukens op maat van olijfhout? De grilligste olijfbomen leveren het mooist gevlamde hout op. Daarmee heeft u een echte blikvanger in huis!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Hoogwaardige natuurlijke materialen

Met landelijke keukens op maat bepaalt u zelf wat het beste bij uw woonruimte past. De gewenste kleuren en apparatuur die u in uw keuken wil gebruiken, heeft u in eigen hand. De mooie landelijke keukens worden alleen gemaakt uit de beste hoogwaardige natuurlijke materialen. Zoals u vast wel weet, is een van de eigenschappen van hout dat het ‘werkt’. Als de lucht vochtiger wordt, zet het uit en als de lucht droger wordt, krimpt het weer. Onze vaklieden houden hier vanzelfsprekend rekening mee bij het ontwerp van mooie landelijk keukens. Wilt u een keukenontwerp laten maken of bent u op zoek naar deskundig advies over de indeling van uw keuken? Neem dan contact met op met Tinello voor een afspraak.

Back To Top