Landelijke keukens met eiland in vele uitvoeringen

Bent u op zoek naar landelijke keukens met eiland? Dan bent u bij Tinello Keuken & Interieur aan het juiste adres. Bij ons vindt u landelijk keukens met of zonder kookeiland in vele uitvoeringen. Een keuken met eiland biedt u vele handige voordelen. Zo profiteert u niet alleen van veel ruimtelijkheid, maar voorkomt u bovendien dat u in een ruimte moet koken die u beperkt. Met landelijke keukens met eiland haalt u het maximale uit de ruimte voor de keuken! U brengt de keuken en het koken bij elkaar en u heeft alle functionaliteiten binnen handbereik. Bij een landelijke keuken met kookeiland hoeft u overigens niet bang te zijn voor eetgeuren in uw woonkamer, ons assortiment afzuigkappen bevat krachtige schouwen en dampkappen. We bieden de laatste technische snufjes en handigheden op het gebied van keukenapparatuur. Ons aanbod is verrassend en veelzijdig!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Landelijke keuken met kookeiland en eetgedeelte

Wanneer u aardig wat tijd in de keuken doorbrengt, is een landelijke keuken met kookeiland ideaal. U heef genoeg ruimte om te koken, er is extra kastruimte voor keukenapparatuur en servies en u heeft een fijne, centrale plek om samen te komen met uw gezin en vrienden. U kunt het eiland zo inrichten dat het uitsluitend een kookfunctie biedt, of u kunt de landelijke keukens met kookeiland uitbreiden met een eetgedeelte. Zo kunt u aan het eiland ontbijten of uw gasten kunnen gezellig in aan de keukentafel zitten, terwijl u bezig bent met kokkerellen. Ruime landelijke keukens met eiland hebben daarnaast voldoende werkruimte om elkaar niet in de weg te staan, heel praktisch dus! Samen koken is zoveel leuker dan alleen!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Landelijke keukens met kookeiland blijvend populair

De landelijke keukens met kookeiland maken van de keuken een echte leefruimte: er wordt niet alleen gekookt, er wordt ook sfeervol gewoond en samen gegeten. Ook voor de woonkeuken gelden hedendaagse interieurtrends. Natuurlijke materialen en aardse kleuren blijven gewild en dat maakt hout een razend populair materiaal voor keukens. Hout zorgt voor een extra warme sfeer en is mooi te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld een werkblad van beton of steen of een mooie natuurstenen vloer. Een landelijke keuken in combinatie met een kookeiland maakt uw keuken tot een ware droomkeuken!

Back To Top