Klassieke keuken past bij ieder huis

Of u nu woont in een nostalgische boerderij, een jaren 30-woning, een gezellig rijtjeshuis of een modern ingericht woonhuis, de klassieke keuken past in de meest uiteenlopende huizen. Klassieke keukens kenmerken zich door de statige en klassieke elementen, die een elegante en nostalgische sfeer oproepen. Symmetrische lijnen, ornamenten en soms ook haarden maken deel uit van een keuken in de stijl klassiek. U kunt dit geweldig stylen door gebruik te maken van oude serviezen of door bijvoorbeeld een paar koperen opscheplepels aan een gietijzeren rek te hangen. En misschien bent u wel in het bezit van een mooi erfstuk uit grootmoeders tijd? Dan is dat de perfecte finishing touch! Een ding is zeker: de gezellige sfeer van een klassieke keuken is tijdloos!

Klassieke keukens in vele uitvoeringen

Tussen alle verschillende soorten en maten keukens die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn, haalt u de keuken in klassieke uitvoering er meteen uit. Deze klassieke keukens herkent u aan de sierlijke fronten, het gietijzeren fornuis – meestal uitgevoerd met een grote oven – en vanzelfsprekend mag een karakteristieke natuurstenen spoelbak niet ontbreken. Het voordeel van het aanschaffen van een keuken bij Tinello, is dat we te allen tijde rekening houden met uw wensen: we kunnen de keuken geheel op maat samenstellen. Bent u dus helemaal weg van een klassieke keuken, maar houdt u absoluut niet van de looks van een gietijzeren fornuis? Dan gaan we op zoek naar een passend alternatief, want ook in een klassiek moderne keuken kunt u prima uit de voeten met bijvoorbeeld inductie kookplaten of een elektrische kookunit.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Keuken klassiek met een moderne twist

De keuken in de uitvoering klassiek is dus prima naar wens aan te passen. Hierdoor zien we dat de uitvoering van een klassiek moderne keuken voor steeds meer klanten interessant wordt. Vertel uw wensen aan onze specialisten en ze gaan ermee aan de slag. Zij kunnen namelijk als geen ander de klassieke keukens van vroeger combineren met moderne elementen van nu en zo de vertaling maken naar een eigentijdse, sfeervolle keuken. Want naast de sfeer, staat natuurlijk comfort voorop. We bieden een zeer ruim assortiment aan inbouwapparatuur van hoogwaardig kwaliteit. Een los fornuis of aparte koelvriescombinatie behoren ook tot de mogelijkheden. En zeker als u een nostalgisch model met retro details kiest, zal dat perfect passen bij dit type keuken. Op deze manier stellen we stap voor stap een klassiek moderne keuken samen. Met uw persoonlijke inbreng ontwerpen we een keuken waar iedereen zich direct welkom zal voelen!

Back To Top