Eiken keuken met steigerhout look

De ongedwongen, relaxte uitstraling van steigerhouten meubels blijft ongekend populair. Een keuken met steigerhout is meestal vervaardigd uit zacht hout, wat niet geschikt is voor duurzame meubels voor in huis. Onze vaklieden van het atelier zijn met dit type hout aan de slag gegaan, met een prachtige keuken met steigerhout look als resultaat!

Het geheim zit ‘m in het gebruik van eikenhout dat vervolgens decoratief wordt geschilderd. Hierdoor krijgt de keuken een onmiskenbare steigerhoutlook! Bovendien is een keuken met steigerhout geschikt voor zowel binnen als buiten. Het professioneel schilderen is een staaltje vakmanschap. Het aantal laklagen komt heel nauw aangezien dit de uitstraling bepaalt. Gelukkig kunnen we een perfecte, subtiele kwaststreep wel aan onze vaklieden overlaten!

Keuken van steigerhout op maat

De keuken in steigerhout look wordt door de professionals van Tinello geheel op maat gemaakt. Naast de afmetingen die perfect bij uw keukenruimte passen, wordt de keuken van steigerhout vanzelfsprekend voorzien van al het hedendaagse comfort. Moderne apparatuur en systemen, hoge kwaliteit ladegeleiders, een kookunit precies naar uw wens, alles is mogelijk! Wilt u de prachtige uitvoering van de keuken in steigerhout zoveel mogelijk intact laten? Kies er dan voor om de moderne apparaten onopvallend te integreren, zodat zij geen afbreuk kunnen doen aan het geheel van uw keuken met steigerhout. Ook hierin zijn de mogelijkheden ontelbaar, van afzuigunit tot stopcontacten: alles kan tegenwoordig naadloos weggewerkt worden.

Keuken in steigerhout look met karakter

Heeft u wel oren naar zo’n karaktervolle Tinello keuken van Nederlandse bodem? Dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showrooms om inspiratie op te doen. Door de diverse opstellingen van de keukens en in het bijzonder van onze keuken in steigerhout, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Onze ervaren meubelmakers beperken zich overigens niet alleen tot keukens, maar ontwerpen ook kastmeubelen en tafels. Daarom stellen we altijd voor om een afspraak te maken met een adviseur voor uw vragen over de keuken van steigerhout. Er is namelijk zoveel meer mogelijk dan we in onze showrooms kunnen tonen. We zijn op reguliere dagen en tijden geopend en zo nu en dan hebben we koopzondag. Graag tot ziens in Kaatsheuvel of Hilversum!

Het inspiratiemagazine

Een mooie keuken begint voor Tinello altijd met een goed idee. Ons magazine is met meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie dan ook een bron van inspiratie voor een keuken die perfect bij u past.

Vraag het magazine aan

Back To Top