Keuken op maat in verschillende stijlen

Een keuken kan in vele verschillende stijlen worden uitgevoerd. We kennen keukens met een landelijke of klassieke uitstraling, maar ook in een moderne stijl of luxe uitvoering met kookeiland. Sommige trends zijn blijvend. Zo zien we steeds vaker een combinatie van stijlen, zoals een ‘moderne, landelijke keuken’ of ‘strakke, stoere keuken’. Bij deze keukens is de grens tussen 2 stijlen vervaagd. Wat uw stijl ook is, bij Tinello Keuken & Interieur hebben we altijd de oplossing. We maken uw keuken geheel op maat en met onze vakkennis adviseren we u over de combinaties en materialen die mogelijk zijn.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Het werkblad speelt een belangrijke rol

Het werkblad van uw keuken op maat speelt een belangrijke rol in de keukenstijl. Wilt u bijvoorbeeld een wit werkblad, dan krijgt een houten, landelijke keuken een meer moderne uitstraling. Heeft een werkblad met een betonlook uw voorkeur? Dan krijgt de keuken een industriële knipoog. De handgrepen doen hier natuurlijk ook aan mee, houdt u van rvs, oud ijzer of misschien wel leer of touw? Of kiest u voor een greeploze uitvoering? Het werkblad kan bovendien uitgebreid worden met nog meer ruimte door de plaatsing van een (kook)eiland. Belangrijk hierbij is dat er goed gekeken wordt naar de beschikbare ruimte, maar daar schakelt u onze experts voor in!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Keuken op maat: met of zonder eiland

Ook hier zijn weer vele opties mogelijk: een ‘eiland’ dat deels nog verbonden is met de keuken, een eiland met of zonder kookfunctie, een eiland met in het verlengde de eettafel of een bar. Hiermee zorgt u op een praktische manier voor nog meer zitplaatsen: een snel ontbijt met de kinderen, een lekker cappuccino om te ontspannen, een gezellige borrel met vrienden, of nog even achter de laptop om wat mailtjes te versturen…Het kookeiland is een centrale plek in huis die vaak een grote rol speelt in het dagelijks leven. De extra zitplaatsen kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, met barkrukken in een uitsparing van het eiland of onder het werkblad, dat we verder hebben laten uitsteken. Hier kunt u bovendien geweldig mee variëren. In de showroom tonen we u vele verschillende keukens en wordt u vast en zeker op originele ideeën gebracht. Tinello Keuken & Interieur helpt u graag verder met het ontwerp van een keuken op maat.

Back To Top