Uw keuken laten ontwerpen door Tinello Keuken & Interieur

Wat is er heerlijker dan thuiskomen na een lange dag in een huis dat helemaal naar uw zin is? In een fijne leefomgeving, waar u ‘s ochtends even een praatje maakt met de buren, geniet van de avondzon in de achtertuin en waar u kunt ontspannen, tijd kunt maken voor uw hobby’s, uw gezin en waar u lekker kunt koken voor familie en vrienden? Dat is pas echt een thuis! Prettig wonen betekent niet alleen een mooi huis aan de buitenkant, het gaat juist om de totale inrichting die aansluit bij uw woonwensen. Al die aspecten samen geven het gevoel van een fijne, huiselijke sfeer. De keuken speelt daarin uiteraard een hoofdrol, het is dé plek in huis waar het allemaal gebeurt! Om aan die hoge verwachtingen te kunnen voldoen, laat u een keuken op maat ontwerpen door de vakmensen van Tinello Keuken & Interieur!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Het creatieve proces

Een keuken ontwerpen is voor onze specialisten absoluut geen wiskundige optelsom van maatvoeringen of de verzameling van standaard keukendelen. De sfeer en uitstraling van de keuken moeten zij tot stand laten komen! En dat doen ze samen met u. Vanzelfsprekend zijn de bouwtekeningen van uw woning onmisbaar, met de gegevens over de maatvoering als basis gaan we aan de slag. Onder het genot van een lekkere kop koffie, neemt de adviseur al uw wensen en ideeën met u door. Dit creatieve proces neemt natuurlijk wat tijd in beslag, maar dat zult u dan ook zeker terugzien in het eindresultaat!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Tevreden over ieder detail!

Bij een vervolgafspraak wordt het ontwerp met u besproken. Doordat we gebruik maken van de nieuwste ontwerpsoftware, kunnen we u een goed beeld geven van hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien. Het keuken ontwerpen is keer op keer weer maatwerk en hoewel we uitsluitend werken met zeer ervaren ontwerpers, is het in het begin altijd even aftasten. Het eerste ontwerp wordt dan ook meestal nog hier en daar aangepast. Net zolang totdat u totdat u helemaal tevreden bent! Maak snel een afspraak met een van de adviseurs voor een uitgebreide kennismaking. We hopen u van dienst te kunnen zijn en de keuken van uw dromen te mogen ontwerpen!

Back To Top