Keuken landelijk maar toch strak

Door te spelen met details in het ontwerp van een landelijke keuken is het mogelijk diverse stijlen te creëren. We gebruiken bijvoorbeeld veel details, waardoor er een originele klassieke keuken met een landelijke uitstraling ontstaat. Door het gebruik van de details juist te minimaliseren, krijgt de keuken een look die landelijk maar toch strak is. Zo ontstaat er een moderne, strak landelijke keuken. Het landelijke gevoel komt onder andere voort uit het gebruik van houten materialen, zoals een robuust keukenblad. Dit combineren we met strakke lijnen en niet te veel andere zaken die zouden kunnen afleiden van het strakke design. Het hout wordt vervaardigd uit massieve stukken, zodat de lijnen van de keuken strak blijven. Op die manier komt het ontwerp voor een keuken die landelijk en toch strak is tot stand.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Strak landelijke keuken

Bij Tinello Keuken & Interieur vindt u vanzelfsprekend ook keukens met een landelijk karakter. Deze keukens passen prima in een nieuwbouwhuis in jaren ‘30 stijl. Maar ook bij een modern huis met een witte en basic inrichting, combineert een keuken die landelijk en strak is heel goed. Heeft u al tekeningen door een binnenhuisarchitect laten maken? Of wellicht heeft u zelf al onderzoek gedaan en een map gemaakt met diverse sfeerbeelden? Neem deze dan zeker mee naar uw afspraak. Zo kunnen de adviseurs met u meedenken en kijken we samen naar welke keuken het beste bij uw huis, gevoel en ideeën past, zoals een strak landelijke keuken!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Traditionele materialen in combinatie met strakke vormen

Voor wie houdt van traditionele materialen en eenvoud, zijn strak landelijke keukens een absolute aanrader. Deze leefkeukens stralen rust en eenvoud uit met een vleugje heimwee naar vroeger. Bij het ontwerpen van een keuken die landelijk en toch strak is, kijken de meubelmakers altijd naar het grotere geheel. Want ook licht, lijnen en ruimte spelen een cruciale rol. Met kleuren in oud-wit, vanille en aardetinten, is de stijl tijdloos. Verder gebruiken we in het ontwerp naast hout ook vaak klassieke materialen, zoals marmer en graniet. Onze tijdloze ontwerpen zorgen ervoor dat u vele jaren later nog steeds van een prachtige keuken kan genieten. Informeer bij Tinello Keuken & Interieur naar de mogelijkheden.

Back To Top