Keuken van hout en beton

Hout en beton zijn een geweldige combinatie in uw interieur! Keukens van hout met een werkblad van beton zijn steeds populairder geworden de laatste jaren. Deze keukens staan bekend om hun stoere, natuurlijke karakter. Een werkblad van echt beton is gevoelig voor krassen en vlekken maar dit levert dan weer een prachtige, doorleefde uitstraling op. Er zijn echter alternatieven, zo zijn composiet of keramiek minder gevoelig. Deze materialen kunnen met een betonlook uitgevoerd worden. Het beton zorgt voor een robuust karakter en het hout voor de warme ambiance. Houdt u van een industriële sfeer? Kies dan zeker voor de combinatie van hout en beton om de perfecte stoere en rauwe uitstraling van uw keuken tot stand te brengen. Als u nog een stapje verder wilt gaan, dan is een keukeneiland van beton een echte eyecatcher! Het geheel kan vrij sober gehouden worden of u kleedt het aan met een grote vaas bloemen of stijlvolle barkrukken in diverse kleurschakeringen.

Stoere keuken in loft
Stoere witte keuken
Keuken wit met hout
Houten keuken stalen knoppen

Apparatuur en fornuis in een keuken van hout en beton

Alle ontwerpen van Tinello keukens worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Zo kan er makkelijk geschakeld worden tussen de diverse afdelingen. De keuken van hout en beton wordt exact op maat gemaakt, zodat alle keukenkasten en keukenbladen naadloos aansluiten. De mogelijkheden op het gebied van apparatuur neemt u op uw gemak door tijdens een afspraak met uw adviseur. Bij dit type keuken hoort natuurlijk een fraai en stoer fornuis. Fornuizen zijn er in alle soorten en maten en kunnen qua uitvoering echt een stempel drukken op het complete uiterlijk van de keuken. Of u kiest voor een nostalgisch Engels fornuis of een modern fornuis, daar zit een enorm verschil tussen! De keuze tussen gas, elektrisch of inductie brengt bij iedere keuze weer andere eigenschappen, dus daar moet u zich goed over laten voorlichten.

Handgrepen voor de keuken

Tot slot, een item waar geen één klant direct bij stilstaat: de handgrepen. Toch is ook dit weer bepalend voor de complete sfeer die de keuken van hout en beton uitstraalt. Steeds vaker wordt er gekozen voor een greeploze uitvoering, dit maakt het tot een nog strakker geheel. Er zijn tegenwoordig echter zoveel mogelijkheden, dat het zeker de moeite waard is om u er even in te verdiepen. Grepen in messing, brons, RVS, maar ook in hout en koper kunnen prima passen bij een keuken van hout en beton. Onze handgrepen zijn natuurlijk van een hoog kwaliteitsniveau, want dat is en blijft de standaard bij Tinello!

Het inspiratiemagazine

Een mooie keuken begint voor Tinello altijd met een goed idee. Ons magazine is met meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie dan ook een bron van inspiratie voor een keuken die perfect bij u past.

Vraag het magazine aan

Back To Top