skip to Main Content

U en uw vrienden zijn van harte uitgenodigd voor de sfeervolle

Wegens de huidige maatregelen hebben wij de inspiratiedagen 2021 helaas moeten annuleren.

2e Kerstdag Gesloten
27 December Gesloten
28 December Gesloten
29 December Gesloten

 

Samen met onze partners hebben wij hard gewerkt om u eindeloos te inspireren in onze sfeervolle showroom te Kaatsheuvel.

 

Laat u verwonderen door de grenzeloze mogelijkheden tijdens deze bijzondere dagen.

 

Ook meesterkok Riny van den Oord zal uw zintuigen prikkelen met zijn heerlijke amuses.

 

Wij zien u graag tijdens de Inspiratiedagen
bij Tinello Keuken & Interieur te Kaatsheuvel.

Coronamaatregelen tijdens de Tinello Inspiratiedagen
Uiteraard zullen wij tijdens deze dagen rekening houden met de huidige coronamaatregelen.

Tinello Inspiratiedagen 2021 partners

De duurzame Lacanche fornuizen worden allemaal op bestelling uit één stuk gemaakt, verkrijgbaar van 70 tot 230 cm breed. En dat is uniek! Er is keuze uit diverse kookmogelijk­heden, bijvoorbeeld met een snelle inductiekookplaat en een plancha om te roerbakken of te grillen. De energie­besparende garingsoven is veelzijdig; gaar een stoofschotel, vlees of risotto of stoom de groenten, rijst of aardappelen. En door de verschillende emaillekleuren en afwerkingen is het Lacanche fornuis een gezellig en persoonlijk fornuis voor thuis.

Waalseweg 28, 3999 NS Tull en’t Waal | www.lacanche.nl

Pruysen parket, liefde voor prachtvloeren. Al meer dan dertig jaar maakt Pruysen Parket naam met het realiseren van droomvloeren op maat. Verbluffende en oogstrelende eindresultaten die bereikt worden door het totale traject van A tot Z te verzorgen. Van een gedegen, hoogwaardig advies en een eventueel bezoek aan de woning tot het meedenken met de klant en het tot in detail perfect leggen en afwerken van de vloer. Ons team beschouwen wij als het hart van ons bedrijf. Want aan hun inzet en betrokkenheid danken wij ons succes. Onze deskundige adviseurs en vakkundige parketleggers werken iedere dag nauw samen om voor jou het beste resultaat te realiseren.

De Sluis 2, 4271 CZ Dussen  |  www.pruysenparket.nl

Voor een bloemetje op maat, vrijblijvend advies om uw mooiste dag op te fleuren. Voor kleinschalige maar ook grotere sfeer projecten, particulier en zakelijk! Accessoires om uw bedrijf en huis gezellig aan te kleden of persoonlijk bruidsbloemwerk of rouwwerk op maat. Maar natuurlijk zijn wij er ook voor al uw boeketten, waar dan ook te bezorgen en 24 uur per dag te bestellen!

Gasthuisstraat 120, 5171 GJ Kaatsheuvel | www.ambianze.nl

Al meer dan 100 jaar belooft Miele ‘Immer Besser’ te worden. Miele streeft ernaar om zichzelf jaar in jaar uit te blijven verbeteren. Miele staat voor ongekende kwaliteit, gecombineerd met intuïtieve bediening en een exclusief, tijdloos design. Slimme functies zorgen voor optimaal gebruiksgemak, zodat je alleen nog maar creatief hoeft te zijn in de keuken. Daarnaast stelt Miele hoge eisen aan duurzaamheid. Meer weten? Wij nodigen je uit met ons in gesprek te gaan.

De Limiet 2, 4131 NR Vianen | www.miele.nl

Bij Kunstgalerie Très Art in Breda vindt u een zeer gevarieerde collectie van tenminste 25 verschillende binnen- en buitenlandse kunstenaars. Schilderijen, foto art en beelden, allemaal te zien in de ruime galerie aan het Van Coothplein 38 in Breda.

Van Coothplein 38, 4811 NG Breda | www.tresart.nl

P&M Lifestyle verkoopt diverse fashion accessoires zoals tassen, sieraden, riemen, sjaals, mutsen, handschoenen.

Zuidhollandsedijk 203, 5171 TM Kaatsheuvel | Mob: +316 82 80 59 81

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen van Borek. Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven.

Bedrijfsweg 7, 5061 JX Oisterwijk | www.borek.eu

Houtse Heuvel 59,
4911AV Den Hout
www.artistiek.eu

Bats In Business staat voor een goed glas wijn, lekker eten en alles wat daarbij hoort. Om een mooi moment onvergetelijk te maken. De wijnen worden met zorg geselecteerd, in samenwerking met de wijnproducenten voor een constante kwaliteit. Gespecialiseerd in wijnproeverijen, diners aan huis en leerzame kookworkshops. Tevens het samenstellen van wijnen in wijnkelders en begeleiding hiervan.

Haagstraat 8,
4921 XA Made
www.de-opkamer.nl

U kunt bij ons terecht voor de mooiste meubels, accessoires en Castle Stones vloeren. Sobere, robuuste materialen in rustige tinten hebben hierin onze voorkeur.​ Wij streven ernaar voor u een tijdloos interieur te creëren.

 

Padjedijk 11, 1441 AX Purmerend | www.dewilgengaarde.com

Back To Top