Handgemaakte keukens voor in een nieuw huis

Hoe vaak in uw leven koopt u nu eigenlijk een nieuwbouwwoning? Of gaat u verhuizen? Als u die stap eenmaal neemt, dan moet de inrichting van het huis vanzelfsprekend aan al uw woonwensen voldoen. Of u nu gaat om voor de eerste keer samenwonen, een verhuizing vanwege een andere baan of omdat uw gezinssamenstelling verandert: uw huis moet een thuis zijn! Het is een hele spannende fase in uw leven en ook een moment van keuzes maken: hoe zorgt u nu voor een gezellige, huiselijke inrichting in een nieuwe woning? Die droomkeuken waar u naar op zoek bent, zal in ieder geval bij Tinello Keuken & Interieur werkelijkheid worden! We zijn specialist op het gebied van handgemaakte keukens in alle stijlen, dus ook handgemaakte eiken keukens en een landelijke keuken die handgemaakt is.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Landelijke keuken handgemaakt door vakmensen

De landelijke keuken die handgemaakt is, wordt door onze vakmensen van A tot Z ontworpen. We begrijpen als geen ander dat het vooral in het beginstadium lastig is om een compleet beeld te vormen. Met behulp van de vele voorbeelden van handgemaakte keukens in de gezellige showrooms, brengen we u al een aardig stukje op weg. We willen u echter ook een beetje beter leren kennen, vandaar dat de adviseurs met u in gesprek zullen gaan. Hoe komt het nieuwe huis eruit te zien? Hoe is uw huidige woning ingericht, van welke woonstijl houdt u? Welke praktische zaken wilt u absoluut terugzien in de landelijke keuken die voor u handgemaakt wordt? Aan de andere kant gaan we u over allerlei zaken vertellen, bijvoorbeeld wat de eigenschappen zijn van handgemaakte houten keukens. We geven tips over het onderhoud en de meest praktische indeling van een keuken die handgemaakt wordt.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Handgemaakte eiken keukens in een perfecte uitvoering

Zo komen we uiteindelijk tot de perfecte uitvoering voor u op het gebied van handgemaakte eiken keukens. De droomversie van uw keuken die helemaal handgemaakt is! Onze handgemaakte houten keukens zijn echte blikvangers in ieder huis en maken het een thuis! Daar zijn we best trots op. En wat een geweldig vooruitzicht dat u straks van die nieuwe aanwinst mag gaan genieten! U zult zien dat de handgemaakte keukens en de service van Tinello Keuken & Interieur u precies die extra’s bieden waar u naar op zoek was voor dit nieuwe avontuur!

Back To Top