Engelse keuken: daar wilt u uw dag beginnen!

De keuken, het centrum van uw huis, is waar u uw dag het liefste begint. En wie wil er zijn dag nu niet beginnen in een sfeervolle Engelse keuken? Een keuken in de Engelse stijl herkent u aan een paar typische elementen, zoals een groot fornuis met een schouw en kastjes met grepen van metaal. Bovendien passen grote kabinetten, ornamenten, bordenhouders en ijzeren haken prima bij de samenstelling van een Engelse keuken. Daarnaast is de wasbak vaak een blikvanger; uitgevoerd in porselein met een grote bronzen kraan om de stijl helemaal door te voeren. Natuurlijk kunnen de klassieke Engelse keukens door de vaklieden van Tinello uitgevoerd worden met de meest moderne en luxe apparatuur. Dit doen we vanzelfsprekend wel op een dusdanige wijze dat de romantische uitstraling van de klassieke keuken behouden blijft.

Keuken van het Engelse platteland

De keuken met Engels thema is dus zeer karakteristiek. Hier kunt u heerlijk de tijd nemen om samen te zijn met familie en vrienden. Dankzij de gezellige uitstraling, kunt u ieder moment van de dag genieten van een nostalgische keuken! In deze inspirerende omgeving kiest u dagelijks de juiste ingrediënten om met uw kookkunsten de heerlijkste gerechten te maken. Houdt u van een stevig ontbijt? Ga dan voor de complete ‘English experience’ en maak in uw keuken een typisch Engels ontbijt met roerei, worstjes, bonen en spek. Of wat dacht u van een echte afternoon tea, met kleine sandwiches, zoetigheden en scones? Daar zult u op een gure zondagmiddag zeker uw huisgenoten een groot plezier mee doen! Ervaar de gezelligheid van een keuken in Engelse stijl en maak van uw huis een gastvrij thuis waar iedereen aan tafel mag aanschuiven.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Keuken in Engelse stijl met accessoires

Een keuken in Engelse stijl kunt u overigens op allerlei manieren aankleden. Gaat u bijvoorbeeld voor een moderne variant of voor de uitvoering zoals we deze terugzien bij de klassieke Engelse keukens? Als u kiest voor laatstgenoemde, dan is het een heel leuk idee om de ruimte waarin de Engelse keuken zich bevindt, compleet te maken door het aanbrengen van bloemetjesbehang op de wanden. De motieven zijn eindeloos gevarieerd, maar kies vooral iets in zachte pasteltinten. Hierdoor zal de beleving van uw keuken met Engels thema nog beter uitkomen. In de showrooms van Tinello delen onze medewerkers nog veel meer tips. Kom eens langs en laat u adviseren. Dankzij het advies, vakmanschap en maatwerk van Tinello bent u verzekerd van uw droomkeuken!

Back To Top