Eikenhouten keuken is van alle tijden

U gaat een nieuwe keuken kopen en komt al snel in een wirwar van diverse stijlen terecht. Dan wordt een keuze maken wel erg lastig! Het uitgangspunt is vaak een bepaalde sfeer of voorkeur voor een materiaalsoort. Vanuit daar kunnen de adviseurs van Tinello u begeleiden in het maken van de best passende keuze. Zo is een eikenhouten keuken van alle tijden, daarmee slaat u de plank nooit mis! Eikenhout is een Europese hardhoutsoort. In een goed gedroogde staat is dit perfect om meubels zoals een eiken houten keuken mee te maken. Een massief eiken keuken biedt de ultieme mogelijkheid om al uw wensen en eisen te verpakken in een keuken die, zoals u gewend bent van Tinello, geheel op maat wordt gemaakt!

Keuken met hout en zwart
Houten keuken met betonnen aanrecht
Kookeiland met beton

Eiken keuken voor een uniek keukenontwerp

Een eiken houten keuken wordt strak of landelijk gemaakt door middel van boomschors. Alle details van een massief eiken keuken kunnen zo volledig in de gewenste stijl afgewerkt worden, tot aan de scharnierpennen toe! Het fijne van een eiken keuken is dat deze geheel op maat gemaakt kan worden, waardoor u niet belemmerd wordt door vaste maten. Tinello staat voor uniek keukenontwerp! Het hout is in allerlei natuurlijke kleuren te schilderen of te spuiten, zodat we eiken keukens op maat aan ieder interieur kunnen aanpassen. Een eiken keuken die op alle mogelijke manieren behandeld kan worden, geeft al gauw het persoonlijk karakter aan de ruimte waar uw voorkeur naar uitgaat. Een gouden tip: denk ook eens aan het verven van uw kasten en meubels in dezelfde uitvoering als uw massief eiken keuken. Zo vormt uw interieur een prachtig geheel!

Eiken houten keuken van Tinello

Het kiezen van een passend aanrechtblad bij een eiken houten keuken wordt vaak als een uitdaging gezien. En inderdaad, het aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van eiken keukens op maat, maar er is genoeg keuze. Een aanrechtblad bij een eikenhouten keuken kan bijvoorbeeld gemaakt worden van composiet of keramiek, deze materialen zijn heel handig in onderhoud. Bij een moderne eiken keuken past een aanrechtblad van beton of graniet vaak beter. Het uitkiezen van een nieuwe keuken vereist wel wat aandacht en tijd, gelukkig staan de adviseurs van Tinello voor u klaar met tips over alles wat te maken heeft met de aanschaf van een eikenhouten keuken!

Het inspiratiemagazine

Een mooie keuken begint voor Tinello altijd met een goed idee. Ons magazine is met meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie dan ook een bron van inspiratie voor een keuken die perfect bij u past.

Vraag het magazine aan

Back To Top