Design keuken: kies voor een duidelijke signatuur

Een design keuken is een keuken waar vernieuwende vormgeving en praktische mogelijkheden samen komen. Een keuken met een duidelijke signatuur waar u lekker kunt koken, eten en genieten. Bij een design keuken mogen materiaalkeuze, vormen en kleurgebruik meer uitgesproken zijn. U begrijpt dat dit soort keukens juist niet de keukens zijn met de meest voor de hand liggende traditionele elementen. We ontwerpen het als een compleet meubel. Om uw keuken helemaal compleet te maken, kunt u bij Tinello Keuken & Interieur kiezen voor de nieuwste apparatuur van een hoogwaardige kwaliteit.

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

De design keuken van uw dromen

Design keukens worden nog wel eens verward met moderne keukens. Het verschil is echter dat eerstgenoemde op alle vlakken meer luxe biedt. Deze luxe keukens zijn te herkennen aan het minimalistische, strakke design maar ook aan de uitgebreide functionaliteiten. We horen vaak dat niet alleen de uitstraling van het design aanspreekt, maar ook het feit dat de keukens gemaakt zijn voor een hoge standaard gebruiksvriendelijkheid. Regelmatig wordt er gekozen voor een keukenfront zonder bewerkingen en handgrepen om de uitstraling van een strakke design keuken te benadrukken. Daarnaast spelen natuurlijk het materiaal van het keukenblad en de inbouwapparatuur een rol. In de showroom van Tinello Keuken & Interieur voorzien we u graag van alle informatie.

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Kwaliteit en exclusiviteit

Bij hebben we alles in eigen huis, dat maakt ons uniek! Kwaliteit is de basis van al ons werk. Dat gaat van de ontvangst door onze gastvrouw tot het hout dat we gebruiken en de vakmensen die we zelf opleiden. We zijn altijd op zoek naar bijzondere materialen en technieken die u nergens anders tegenkomt. De vakmensen beoordelen de bewerking en indien goedgekeurd, passen de ontwerpers deze toe in hun projecten. Zo kunnen we de topkwaliteit en exclusiviteit van een design keuken garanderen! Bent u nieuwsgierig naar wat Tinello u kan bieden? Dan nodigen we u van harte uit voor een persoonlijke ontmoeting in een van de showrooms. We nemen alle tijd om u uitgebreid rond te leiden, uw ideeën en wensen te bespreken en u te adviseren. Zonder enige verplichting. Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Back To Top