Ambachtelijke keuken op maat

Bij Tinello Keuken & Interieur bieden we keukens die op de originele en traditionele manier gemaakt worden. Onze vaklieden schenken aan iedere keuken individuele aandacht en leggen hun ziel en zaligheid in de perfecte uitvoering van het ontwerp! De meubelmakers worden in huis opgeleid en hebben zeer veel materiaalkennis. Ze vertellen u graag over de aandachtspunten wanneer u kiest voor een bepaalde houtsoort. Een bijkomend voordeel van een maatwerk keuken, is dat we voor een perfect passend ontwerp kunnen zorgen. Bij een standaardkeuken wordt altijd een vaste maat voor de diepte van de keukenkasten en het aanrechtblad gehanteerd. Dat maakt de indeling van uw keukenruimte soms een hele puzzel. Pas- en vulstroken horen bij een keuken van Tinello tot de verleden tijd, we zorgen voor een perfect passende ambachtelijke keuken op maat. Ieder exemplaar is uniek!

Strakke donkere keuken
Strakke donkere keuken
Keuken met koper
Moderne keuken met bar
Copperloft Tinello
Keuken beton

Inventarisatie van uw wensen

We beginnen iedere afspraak altijd met een uitgebreide kennismaking voor een inventarisatie van uw wensen en ideeën. U kunt in de showrooms natuurlijk zelf prima een eerste indruk opdoen van de mogelijkheden. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding om de bijzonderheden van de getoonde keukens toe te lichten. In het begin leidt dit vaak tot duizend-en-één extra ideeën, maar geen paniek! Met onze deskundige begeleiding komt het uiteindelijk tot een definitief totaalplaatje. Dit wordt verwerkt tot een doordacht ontwerp, waarmee de meubelmakers aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat het ontwerp tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur van uw keuze. Het eindresultaat is een unieke ambachtelijke keuken die perfect bij uw woning past!

Eerst de mogelijkheden bekijken?

Vraag kosteloos het Tinello inspiratiemagazine aan!
Meer dan 90 pagina´s keuken-, woon- en interieurinspiratie is het een bron van inspiratie voor uw nieuwe keuken.

Tinello magazine aanvragen

Toepassing van hout

Naar wens gebruiken we oud hout voor een echte ambachtelijke keuken uitstraling. Oud hout heeft gebruikssporen en vertelt een verhaal. Dat maakt de keuken uniek! Er worden diverse soorten hout verwerkt in de keukens, vraag ons gerust om een toelichting. Naast advies over de te gebruiken materialen voor de juiste look, begeleiden we het gehele traject: van idee tot uiteindelijke plaatsing van een keuken. Tinello Keuken & Interieur staat bekend om zijn maatwerk en het hoge serviceniveau, ook voor een ambachtelijke keuken bent u bij ons aan het juiste adres.

Back To Top