Aangepaste openingstijden

Aanstaande vrijdag, 18 april, sluiten wij om 17.00 uur in verband met goede vrijdag. Op zaterdag zijn we geopend van 9.00 tot 17.00, op Paaszondag zijn we gesloten.
Op Tweede Paasdag is Tinello Hilversum open van 11.00 tot 16.00, Tinello Kaatsheuvel is open van 10.00 tot 17.00. 

Nieuwe showroomaanbiedingen!

We maken ruimte voor nieuwe modellen in onze showroom in Kaatsheuvel, daarom bieden we een aantal keukens aan voor een bijzondere prijs. Klik hier voor meer informatie.

close me
contact

Tinello ontwikkelt continu nieuwe keukenstijlen en om die in onze showroom te kunnen tonen, maken we regelmatig plaats vrij door showroomkeukens aan te bieden. 

Deze keukens die met de grootste zorg ontworpen en gerealiseerd zijn, bieden we nu aan met minstens 60% korting.

Magazine

Vraag gratis het nieuwe Tinello-magazine aan: ruim 80 pagina's met onze nieuwste ontwerpen, fotoreportages bij klanten thuis en vooral heel veel inspiratie!

Lente bij Tinello

Tinello nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze voorjaarsshow. Vanaf Tweede Paasdag tonen we onze nieuwste keukenmodellen, exclusieve materialen in een gezellige en stijlvolle lentesfeer.

We bieden u bovendien met een bijzondere actie de mogelijkheid om zeer voordelig van het maatwerk van Tinello te genieten

Gratis maatwerkinterieur ter waarde van €3.000,-

Dit betekent dat u, bij aankoop van een keuken, bijvoorbeeld een schitterende eettafel, badkamermeubilair of binnendeuren geheel op maat én in stijl kunt laten maken. Een prachtige buitenkans om uw woning echt naar uw hand te zetten. Deze actie loopt tot 1 mei 2014.
U bent van harte welkom om inspiratie bij ons op te doen.

Klik hier voor openingstijden en routebeschrijving.