close me
contact

Tinello ontwikkelt continu nieuwe keukenstijlen en om die in onze showroom te kunnen tonen, maken we regelmatig plaats vrij door showroomkeukens aan te bieden. 

Deze keukens die met de grootste zorg ontworpen en gerealiseerd zijn, bieden we nu aan met minstens 60% korting.

Magazine

Vraag gratis het nieuwe Tinello-magazine aan: ruim 80 pagina's met onze nieuwste ontwerpen, fotoreportages bij klanten thuis en vooral heel veel inspiratie!

De mooiste showroom van Het Gooi

Afgelopen oktober is in ons schitterend verbouwde pand Tinello Hilversum geopend.
Het was een spectaculaire onthulling van de nieuwste landelijke keukenontwerpen op maat, speciaal meubilair van Artistiek, unieke houten vloeren van ’t Gooisch Vloerenhuys, sfeervolle haarden, antieke vloeren van De Opkamer en bijzondere wand- en plafondafwerkingen van onze eigen stukadoors.

Lifestyle Event op het niveau van Tinello

Op culinair gebied zijn onze gasten in de watten gelegd door de Tinello Kookclub, Aga Nederland en Sub-Zero&Wolf. Mijn Hemel Wijnkoperij en Whisky Association Nederland verzorgden een wijn- en whisky proeverij.
Stern en Land Rover Hilversum showden enkele van hun nieuwste modellen. Op het gebied van lifestyle, beauty en audio was er van alles te beleven; Nu Skin en Bang&Olufsen waren aanwezig met hun nieuwste producten. Kunst werd verzorgd door kunstenaar Fincent van der Feer.

Inmiddels draait Tinello Hilversum alweer even en u bent dan ook van harte welkom in onze zaak! Klik hier voor route en openingstijden.