contact

Tinello ontwikkelt continu nieuwe keukenstijlen en om die in onze showroom te kunnen tonen, maken we regelmatig plaats vrij door showroomkeukens aan te bieden. 

Deze keukens die met de grootste zorg ontworpen en gerealiseerd zijn, bieden we nu aan met minstens 60% korting.

Magazine

Vraag gratis het nieuwe Tinello-magazine aan: ruim 80 pagina's met onze nieuwste ontwerpen, fotoreportages bij klanten thuis en vooral heel veel inspiratie!

Het mooiste woonevenement van het jaar

Tinello neemt dit jaar deel aan de Excellent Beurs. Van 12 tot en met 15 december 2014 vindt het mooiste woon- en lifestyle evenement voor de tweede keer plaats in Ahoy Rotterdam.

Exclusiviteit, kwaliteit en sfeer komen maximaal tot uiting op de Excellent Beurs. Op de prachtig ingerichte beursvloer van 20.000 m² vindt u alles op het gebied van interieur & exterieur, kopen & verbouwen, health & beauty en second home. 

Inspiratie voor het hele huis, op het hoogste niveau

Ook kunt u genieten van exclusieve kunst, fraaie auto's, jachten en exclusieve sieraden en horloges. Kortom: alles staat in het teken van luxueus wonen en leven. Alleen het beste van nu wordt gepresenteerd door vakbekwame specialisten uit verschillende branches. Kom langs op de Excellent Beurs in Ahoy en bezoek onze stand.

 

Voor aanvullende informatie: www.excellentbeurs.nl