contact

Tinello ontwikkelt continu nieuwe keukenstijlen en om die in onze showroom te kunnen tonen, maken we regelmatig plaats vrij door showroomkeukens aan te bieden. 

Deze keukens die met de grootste zorg ontworpen en gerealiseerd zijn, bieden we nu aan met minstens 60% korting.

Magazine

Vraag gratis het nieuwe Tinello-magazine aan: ruim 80 pagina's met onze nieuwste ontwerpen, fotoreportages bij klanten thuis en vooral heel veel inspiratie!

Binnenkijken in uw toekomstige keuken

Op 13 december presenteerde Tinello de mogelijkheid van 3D-printen voor het eerst tijdens de Excellent Beurs in Rotterdam. Omdat Tinello altijd maatwerk levert en voor elk project een nieuw ontwerp maakt, speelt het geprinte schaalmodel een belangrijke rol. Van keukenkastje tot deurknop, van gasfornuis tot besteklade: alles is tot in detail en in kleur te zien in de 3D-prints die we sinds kort voor klanten maken. 

Ambacht en technologie

De 3D-print helpt om een glasheldere, ruimtelijke voorstelling te krijgen van het uiteindelijke resultaat. Omdat we altijd maatwerk leveren en voor elk project een nieuw ontwerp maken, speelt het geprinte schaalmodel een belangrijke rol. 
In samenwerking met 3D Systems Benelux, wereldmarktleider en founder van 3D-printen, perfectioneerde Tinello een systeem om de techniek toe te passen op keukenontwerpen. Het is daarmee het eerste keukenbedrijf ter wereld dat gebruik maakt van deze methode.